Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 7. 1. 2015


Tatvina ročne ure

Rogaška Slatina, 31. 12. 2014

Nepridiprav ni počival niti na zadnji dan minulega leta, saj je gostji enega izmed hotelov iz odklenjene omarice Welness centra odtujil ročno uro višjega cenovnega razreda. Policisti zbirajo obvestila o kaznivem dejanju.

Požar

Sveti Jurij, 1. 1. 2015

Novo leto se je slabo začelo za lastnika gospodarskega poslopja v Svetem Juriju, saj je tega dne zagorelo v zgornji etaži poslopja. Požar so pogasili gasilci PGD Rogatec, Donačka Gora in Dobovec. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je do požara prišlo zaradi napake v električni napeljavi. O dogodku bodo policisti obvestili državno tožilstvo.

Začasen odvzem vozniškega dovoljenja

Rogaška Slatina, 5. 1. 2015

Policisti so v nočnem času ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus mu je namreč pokazal kar 0,91 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Ker je kršitelju prevoz domov ponudil znanec, mu policisti niso odredili pridržanja do streznitve, zaradi kršitve pa je bil zoper njega podan obdolžilni predlog.

Prometne nesreče z udeležbo divjadi

V zadnjem tednu so bili policisti obveščeni kar o treh prometnih nesrečah z udeležbo divjadi. Ob tej priložnosti opozarjajo voznike, da so pozorni na pojav divjadi in upoštevajo prometne znake, ki opozarjajo na divjad na cesti.

Prometna nesreča

Vonarje, 05.01.2015

Policist je v Vonarju naletel na prometno nesrečo, od koder pa se je povzročiteljica odpeljala, ne da bi nudila svoje podatke oškodovancu. Policisti so jo izsledili v Bistrici ob Sotli ter jo pospremili nazaj na kraj prometne nesreče. Ugotovljeno je bilo, da je zaradi vožnje po levi trčila v nasproti vozeče vozilo. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

 

Stanka Firer

pomočnica komandirja PP Rogaška Slatina

višja policistka II