Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 20. 1. 2015


Prometna nesreča s telesnimi poškodbami

Tuncovec, 12. 1. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami, ki se je zgodila na obvoznici v kraju Tuncovec. V nesreči sta bila udeležena kolesarka in voznik tovornega vozila s priklopnikom. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da je do nesreče prišlo zaradi izsiljevanja prednosti kolesarke, katera se je v nesreči hudo telesno poškodovala.

Zaseg motornega vozila

Rogaška Slatina. 13. 1. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku je bil zasežen osebni avtomobil, zoper voznika pa podan obdolžili predlog na OS Celje.

Najden mobitel

14. 1. 2015 je občan na PP Rogaška Slatina prinesel mobitel znamke Nokia, ki ga je našel v Rogaški Slatini. Kdor pogreša mobitel, se naj z dokazili o lastništvu zglasi na PP Rogaška Slatina, kjer bo dobil nazaj svoj mobitel.

Nasilje v družini

16. 1. 2015 so policisti PP Rogaška Slatina dobili obvestilo o družinskem nasilju v kraju Podplat. Policisti so intervenirali in z uporabo prisilnih sredstev obvladali kršitelja. Na kraju mu je bilo odrejeno pridržanje in ukrep prepovedi približevanja bratu. Preiskovalni sodnik je ukrep prepovedi približevanja podaljšal, zoper kršitelja pa bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo.

Odvzeto vozniško dovoljenje

Rogaška Slatina, 17. 1. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so ustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil pod vplivom alkohola (0,58 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka ). Vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in podan obdolžilni predlog na Okrožno sodišče Celje.

Pozabili gotovino v reži bankomata

Kljub večkratnim opozorilom o varnem poslovanju na bankomatih, so policisti v tem tednu prejeli kar 2 obvestili občanov o pozabljeni gotovini na bankomatu  po opravljenem dvigu.

Ugotovljeno je bilo, da sta občana pri dvigovanju gotovine na bankomatu v reži bankomata pozabila gotovino in sicer 13. 1. 2015 pri trgovini Mercator v Rogatcu in 16. 1. 2015 pri trgovini Tuš v Rogaški Slatini. Policisti o zadevi zbirajo obvestila. Zoper najditelja, ki je vzel najdeno gotovino in o najdbi ni obvestil policije, bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Zatajitve.