Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Srečanje župana Petra Misje s starejšimi občani 2014 (foto in video)


srecanje_misje_s_starejsimi_obcani_1Sredi tedna je v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek potekalo že tradicionalno srečanje župana občine Podčetrtek Petra Misje s starejšimi občani. Tudi letos se ga je udeležilo približno 200 občanov, ki so se družili, nagovorili pa so jih župan Peter Misja, predsednica Zveze društev upokojencev Mimica Kidrič in predsednik Društva upokojencev Slavko Kajba. Za kulturni program so poskrbeli otroci Vrtca Podčetrtek in učenci OŠ Podčetrtek.

Zbrane je uvodoma pozdravil mag. Darko Pepevnik, ravnatelj OŠ Podčetrtek, ki je tudi letos bil v vlogi povezovalca programa. K mikrofonu je povabil župana Petra Misjo, ki je v nagovoru preletel dogodke, ki so zaznamovali občino Podčetrtek v letu, ki se izteka ter napovedal načrte za prihajajoče leto. Celotnemu nagovoru lahko prisluhnete v prvem video posnetku spodaj.

Župan Peter Misja, Mimica Kidrič, Slavko Kajba in mag. Darko Pepevnik.
Župan Peter Misja, Mimica Kidrič, Slavko Kajba in mag. Darko Pepevnik.

Zbrane je nagovorila tudi predsednica Zveze društev upokojencev Kozjansko Mimica Kidrič,  ki je med drugim pohvalila razvoj celotne občine. Predsednik Društva upokojencev Podčetrtek Slavko Kajba pa je starejšim občanom voščil vse dobro v letu, ki prihaja in se jim zahvalil za udeležbo. V spodnjih video posnetkih lahko prisluhnete tudi njunima nagovoroma.

Nastopajoči so navdušili s prikazanim.
Nastopajoči so navdušili s prikazanim.

Kulturno razgiban program pa so pripravili najmlajši občani občine Podčetrtek. Poleg igre in petja so letos obilo športnega znanja in gibčnosti prikazali učenci in učenke OŠ Podčetrtek, udeleženci srečanja pa so z zanimanjem prisluhnili zboru flavtistk in flavtistov.

Druženje se je nadaljevalo s skupnim kosilom in druženjem do poznih popoldanskih ur.

srecanje_misje_s_starejsimi_obcani_4

Vabljeni k ogledu video posnetkov in galerije fotografij, posnetih na dogodku.

v/t/f: eH

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na našem portalu z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno (za cekine) ponujamo po 8 vstopnic za izbrane filme kina Šmarje.

Brezplačne vstopnice za šmarski kino naročite tukaj:

kozjansko.info_images_slike3_ured5_oglasi_kino_smarje_polsi