Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 23. 12. 2014


VOZILA POD VPLIVOM ALKOHOLA

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so 16. 12. 2014 v Gornji vasi ustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega se je v postopku ugotovilo, da vozi v času, ko se mu izvršuje ukrep prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja. Prav tako je bilo ugotovljeno, da vozi pod vplivom alkohola, saj je rezultat alkoholiziranosti pokazal 0,50 mg/l. Da bi mu preprečili nadaljnjo vožnjo in kršitve, so mu policisti vozilo zasegli. O nadaljnji usodi vozila in voznika bo odločilo sodišče.

Tega dne so policisti na Belem ustavili tudi voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 1,16 mg/l. Policisti so voznika pridržali in mu zasegli vozniško dovoljenje, katero je bilo poslano sodišču. Vozniku grozi prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja.

NEDOSTOJNO SO SE VEDLI NA JAVNI PRIREDITVI

Policisti so 19. 12. 2014 na javni prireditvi v večnamenski dvorani v Podčetrtku zaradi kršitve javnega reda in miru obravnavali tri osebe. Eden se je nedostojno vedel na javnem kraju, dva pa poleg nedostojnega vedenja na javnem kraju, nista upoštevala ukrepa varnostnika. Policisti so vsem na kraju izdali plačilne naloge.

Iztok PINTER
KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
Višji policijski inšpektor II