Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Požar pri Šmarju, trčenje pri Rogaški in na avtocesti


images_slike3_ured10_splosno_znak 112Ob 11.18 so v Dolu pri Pristavi, občina Šmarje pri Jelšah, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Kristan vrh, Šmarje pri Jelšah in Mestinje, ki so zavarovali kraj dogodka, z gasilniki na prah pogasili goreče saje, dimnik očistili in ga pregledali.

Ob 12.20 je v Kamencah, občina Rogaška Slatina, prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Šmarje so eno poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico, dve pa bosta zdravniško pomoč poiskali sami.

Ob 14.46 je na avtocesti pred počivališčem Zima, smer Maribor, občina Šentjur, voznik z osebnim trčil v zaščitno betonsko ograjo in vozilo pa se je prevrnilo na streho. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj dogodka, postavili vozilo na cestišče, odklopili akumulator ter posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom. V prometni nesreči ni bil poškodovan nihče.