Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Miklavževa zabava z Modrijani v Podčetrtku (foto, video)


modrijani-miklavzevanjeV petek, 5. decembra 2014, so v športni dvorani v Podčetrtku nastopili priljubljeni Modrijani. Miklavževe zabave z Modrijani se je udeležilo okoli 2000 obiskovalcev.

December je mesec dobrih mož in kot prvi praznuje svoj praznik Sv. Nikolaj ali bolje rečeno Miklavž. Na predvečer njegovega praznika so se po vsej državi odvijala t. i. miklavževanja z obdarovanji. Nič drugače ni bilo v Podčetrtku, kjer so Modrijani svoje zveste oboževalce obdarili s cca. 6 ur dolgo zabavo.

Okoli 2000 obiskovalcev je uživalo ob njihovem nastopu, mnogi izmed njih so se zavrteli v ritmih njihovih in mnogih drugih narodnozabavnih skladb. Blaž, Rok, Peter in Franjo so poskrbeli, da je v dvorani do poznih nočnih ur vladalo neverjetno vzdušje.

modrijani-miklavzevanje2

Modrijani so tekom nastopa zbranim obiskovalcem razkrili tudi, da si bodo vsi tisti, ki so zamudili obe razprodani Noči Modrijanov, le-te lahko ogledali v začetku leta 2015 na televiziji. Reportažo z Noči Modrijanov 2014 pa si lahko ogledate tudi na Celje.info

Vabljeni k ogledu fotogalerije z Miklavževanja z Modrijani (KLIK!)

v/t/f: Dejan Hribernik

polovicka_celje_klik