Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Karateisti še zadnjič letos tekmovali v Kozjem


karate_kozjeV soboto, 20. decembra 2014, je v Večnamenskem centru Kozje potekalo božično-novoletno klubsko tekmovanje  imenovano »KOZJANČEK 2014«. Udeležilo se ga je 30 mladih tekmovalk in tekmovalcev, ki so nastopali v petih panogah.

Tekmovalci so se pomerili v elementarnih igrah, osnovnih tehnikah karateja, kihon elementih, katah in športnih borbah. Tekmovanje je bila tudi priložnost za srečanje, druženje v prijetni družbi vseh članov, prijateljev, simpatizerjev karate kluba Kozjansko in Obsotelje. Samo tekmovanje je potekalo v pozitivnem sproščenem vzdušju in nasmejanimi obrazi.

Na parketni površini so bili številni očetje, mame, babice, in drugi. Tekmovanje je z uvodnim govorom odprla županja občine Kozje Milenca Kranjc. Tekmovanje pa je povezoval Jožef Kladušek. Sodili so klubski sodniki: Živa Grobelšek, Tilen Jordan, Joži Preskar, Andrej Hartl in Zdravko Romih.

Nastopili so naslednji tekmovalci: Jakob Žumer, Miha Preskar, Kaja Staroveški, Nejc Kunštek, Filip Lotrič, Nik Jazbec, Uroš Sevšek, Merisa Hozjan, Aleks Stančin , Žan Luka Lesnika, Lea Bele, Ana Čebular, Aleksej Godler, Tomi Zidar, Žan Stančin, Matija Kotnik, Dominik Pučko, Špela Virant, Luka Bele, Anže Karaić, Aljaž Amon, Mia Juričan , Gregor Virant, Sven Rebršak, Ana Bele, Jan Narat, Jernej Bračun, Patrik Završek in Timotej Jordan.

Za izvedbo tekmovanja gre zahvala vsem, ki kakorkoli pomagajo pri soustvarjanju in tvorbi kluba že več kot 25 let na širšem območju Kozjanskega in Obsotelja. Organizator se v prvi vrsti zahvaljuje Občini Kozje ter seveda vsem sponzorjem.

t/f: Miha Romih