Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelni božično-novoletni koncert OŠ Kozje (foto in video)


dobrodelni_bozicno_novoletni_koncert_os_kozje_1V petek, 19. decembra, se je v  Večnamenskem centru Kozje potekal dobrodelni božično-novoletni koncert Osnovne šole Kozje. V programu so nastopili učenci OŠ Kozje in malčki iz Vrtca Zmajček, ob koncu pa so zbrane zabavali glasbeni gostje. Zbrani denar je namenjen šolskemu skladu in bo, kakor je navada, porabljen za pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo.

Na sicer dobro obiskani prireditvi, ki se je je poleg županje občine Kozje udeležil tudi častni občan in nekateri drugi visoki gostje, so nastopili učenci osnovne šole in varovanci vrtca, ki so prikazali obilo glasbeno-igralnega znanja, nastopila pa je tudi mlada baletka Viktorija. Prireditev se je pričela z igro, ki nosi naslov Dvanajst ujcev, se nadaljevala s pesmimi in recitacijami ter zaključila z nastopom glasbenih gostov (harmonikarji MJUZ, ansambel Šakal, skupina Ga še ni blu ter ansambel Prijatelji).

Prav vsi nastopajoči so se odlično odrezali.
Prav vsi nastopajoči so se odlično odrezali.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij, posnetih na koncertu, v spodnjem video posnetku pa lahko prisluhnete nekaterim nastopajočim.

dobrodelni_bozicno_novoletni_koncert_os_kozje_3

v/t/f: eH

dotik-zdravja1