Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 22. 10. 2014


Najdeni ključi

18. 10. 2014 so bili v krožišču pri trgovini Spar v Rogaški Slatini najdeni ključi na oranžnem obesku. Ključi se nahajajo na Policijski postaji Rogaška Slatina, kjer jih lastnik lahko prevzame.

Opozorilo o dnevu spomina na mrtve

V dneh okoli 1. novembra in na sam dan spomina na mrtve se na pokopališčih zadržuje večje število ljudi, kar pomeni tudi več priložnosti za tatove. Tako se v tem času pojavlja več tatvin z grobov, ter več vlomov v vozila v okolici pokopališč. Policisti opozarjajo, da, preden zapustite vozilo, iz njega poberete vrednejše predmete, denarnice…, oziroma jih pospravite, tako da ne bodo na vidnem mestu. Prav tako, preden odidete od vozila, preverite, da je vozilo zaklenjeno in zaprta vsa stekla na vozilu.
Policisti opozarjajo, da se v teh dneh v okolici večjih pokopališč, spremeni tudi prometni režim, zato bodite na to še posebej pozorni.

Vozil pod vplivom alkohola

18. 10. 2014, v popoldanskih urah, so policisti v okolici Rogaške Slatine ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da kaže znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je pokazal, da ima voznik 0,65 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na sodišče.

 

 

Boštjan Debelak
komandir PP Rogaška Slatina
policijski inšpektor I