Stanko Šket – srečanje z občankami in občani

30. 9. 2014 11:11

V sklopu srečanj in vzpostavljanja dialoga na lokalni ravni so v ponedeljek zvečer kandidat za župana, Stanko Šket in njegova lista pripravili srečanje in predstavitev programa. Prijeten večer s popestrili s kulturnim programom in sproščenim pogovorom.

Kandidat za župana občine Šmarje pri Jelšah, Stanko Šket in kandidati Liste Stanka Šketa za občinske svetnike v času volilne kampanje redno vzpostavljajo dialog z javnostjo in tako skušajo iz prve roke spoznavati želje in potrebe občanov in občank. Ponedeljkova predstavitev v spodnji dvorani Kulturnega doma je udeležencem ponudila pogled v Stankovo življenje, spoznali smo njegove prostočasne dejavnosti in si ogledali kratek predstavitveni film, ki je zagotovo zanimiva popestritev volilne kampanje.

Polna dvorana je zagotovo dokaz, da ima kandidat močno podporo v lokalnem okolju. Šmarčanka, Margareta Guček Zakošek, aktualna poslanka državnega zbora (Stranka Mira Cerarja), je na predstavitvi v podporo kandidatu povedala, da niti za trenutek ni pomišljala, koga izmed štirih kandidatov v Šmarju pri Jelšah bi njena stranka podprla. »Stanka Šketa poznam že iz otroštva. Njegovo delo in dejanja podpirajo vrednote, ki so skupne stranki Mira Cerarja: mladi, dialog, razvoj …,« je povedala poslanka. Njegovo kandidaturo sta ob Stranki Mira Cerarja podprli še stranki Socialnih demokratov in DESUS-a.

Predstavljen program, ki so ga skupno oblikovali kandidat in predstavniki liste, predstavlja realno vodilo za razvoj občine v naslednjih štirih letih. »Zagotovo program dopušča prilagajanja, a smo prepričani, da smo ga zastavili celovito. Na temeljih sedanjosti gradimo prihodnost – to je naše vodilo pri realizacij,« je povedal Stanko Šket. »V vseh treh volilnih enotah imam samostojne liste, katerih nosilci so mladi ljudje. Menim, da  je v razvoj in prihodnost občine nujno vložiti tudi novo energijo in poglede,« dodaja.

Prijeten pogovor in vzpostavljen dialog z občani sta zagotovo dokaz, da so kandidat Stanko Šket in predstavniki njegove liste na pravi poti.

Oglejte si še predstavitveni video Stanka Šketa:

 

FOTO: Marija Šilec

*promocijska novica

 

 

 

 

 

 

 

 

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X