Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 30. 9. 2014


PO KLANCU NAVZDOL

22. 9. 2014 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni, da je voznici osebnega avtomobila po klancu navzdol v okolici Šmarja pri Jelšah pobegnilo vozilo. Policisti so ugotovili, da je voznica pozabila zategniti ročno zavoro. Vozilo je posledično brez nadzora odpeljalo po klancu navzdol. Sreča v nesreči je bila, da ni bil nihče telesno poškodovan.

NALET VOZIL

22. 9. 2014 so bili policisti obveščeni, da se je v Šmarju pri Jelšah, v bližini bencinskega servisa pripetila prometna nesreča. Policisti so na kraju ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo, ko sta se voznika osebnih avtomobilom ustavljala pred železniško progo. Voznica, ki je vozila za njima, je trčila v zadnji vozilo, tega pa je nato odbilo še v prvo vozilo. Vzrok prometne nesreče je bila prekratka varnostna razdalja.

SPUSTIL PNEVMATIKE NA VOZILU

23. 9. 2014 so bili policisti obveščeni, da je v okolici Šmarja pri Jelšah prišlo do spora v družini. Policisti so ugotovili, da je oče, ki je bil pod vplivom alkohola, grozil partnerki in sinu, nato pa je na sinovem osebnem avtomobilu spustil zrak iz pnevmatik. Zaradi početja je bil kršitelj kaznovan s plačilnim nalogom.

TRČIL V DREVO

V poznih popoldanskih urah 23. 9. 2014 so policisti prejeli obvestilo, da je na cesti v okolici Sladke Gore prišlo do.prometne nesreče. Policisti so na kraju ugotovili, da je do prometne prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega avtomobila, ki je zapeljal s cestišča in trčil v drevo. K sreči se voznik ni nuje poškodoval.

SPOR MED BRATOMA

24. 9. 2014 so policisti prejeli obvestilo, da sta se v okolici Mestinja sprla brata. Ugotovili so, da je med prepirom med bratoma prišlo, ko je eden izmed bratov vstopil v sobo drugega in ga pričel žaliti. Vanj je vrgel tudi ključe osebnega avtomobila. Ob prihodu policistov se brat ni pomiril, ampak je pričel žaliti tudi policiste. Za svoje dejanje si je kršitelj prislužil kar zajeten plačilni nalog.

PREPIR V DRUŽINI

27. 9. 2014 so policisti prejeli obvestilo o sporu med očetom in sinom. Policisti so na kraju ugotovili, da je spor med njima povzročilo odpiranje vrat, zaradi česar sta med seboj pričela tudi fizično obračunavati in segati po nevarnih predmetih. Kaj ju je privedlo do takega početja, bosta morala razložiti še na sodišču.