Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Podčetrtku prvi narodno-zabavni Struna fest na prostem (foto in video)


MKTD Lepe strune to leto praznujejo 12-letnico delovanja. Letošnji Struna fest je bil narodno-zabavno obarvan, in sicer na prostem. Da je pod šotorom pred MM barom bilo veselo, so poskrbeli mladi poskočni in nasmejani fantje iz ansambla Smeh.

Andrej, Jure, Miha in Žiga so množico mladih držali pokonci do jutranjih ur. Glede na to, da je bilo društvo MKTD Lepe strune ustanovljeno z namenom, da bi združevalo mlade, jim je to tudi letos ponovno uspelo razigrana množica je ob zvokih narodno-zabavne glasbe poplesavala po taktirki mladih fantov, ki se lahko pohvalijo že z marsikatero nagrado (Festival Števerjan, Polka in valček, Graška poje in igra, Polka in majolka …).

Zbrane sta pozdravila predsednica društva Karmen Cvirn in pa župan Občine Podčetrtek, Peter Misja. Mladi Smehovci so župana povabili tudi medse, da z njimi zapoje. V videoposnetku na koncu prispevka si lahko pogledate njihov skupni nastop.  

Župan Občine Podčetrtek Peter Misja se je pridružil ansamblu in z njimi eno zapel.

Mladi so se ob zvokih ansambla Smeh zabavali do jutranjih ur. 

Ansambel Smeh na prvem narodno-zabavnem Strunafestu v Podčetrtku.

Tudi to poletje se je v Podčetrtku odvilo precej glasbenih prireditev, ki gostom in domačinom krajšajo poletne večere. Minuli vikend je bil v celoti obarvan z večjimi koncerti, piko na i pa je dodal nedeljski Lovrenčev sejem.

Vabim vas, da si pogledate galerijo fotografij (klik!!!) in spodnji videoprispevek dogajanja z letošnjega Struna festa.

f/t/v: J. C.