Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

6. poletne športne vaške igre: Buče še vedno prve


V soboto so v sklopu 6. Poletnih športnih vaških iger odigrali odbojko na mivki in izpeljali prvi del streljanja na strelišču na Bučah. Odbojka se je odigrala na dveh igriščih in sicer v športnem parku Imeno in Buče.

Odbojka na mivki se je igrala v dveh skupinah po štiri ekipe. Prva skupina je igrala v Imenem, druga na Bučah. Iz prve skupine sta napredovali ekipi Imenega in Polja ob Sotli, ki sta se pridružili ostalima dvema polfinalistoma, ekipama Sel in Buč, ki sta igrali na Bučah. Polfinalna para Sela : Polje ob Sotli in Imeno : Buče sta dala finalista Imeno in Sela, kjer je več znanja in spretnosti pokazalo Imeno. V tekmi za tretje mesto so Buče premagale Polje ob Sotli. Vrstni red od petega mesta naprej je bil Brezovec-Reberca, Lastnič, Vrenska Gorca in Sedlarjevo.

Med samim dogajanjem odbojke na mivki se je začelo tudi streljanje zračno puško. Vsako vas so zastopali štirje strelci. Najbolj mirne in natančne roke so imeli strelci iz Vrenske Gorce, ki so slavili pred Bučami in Lastničem, ki pa sta imela samo en krog razlike. Ostale ekipe so se razvrstile po sledečem vrstem redu; Imeno, Polje ob Sotli, Sela, Brezovec-Reberca in Sedlarjevo. Ker je bil to prvi del streljanja se rezultati še lahko spremenijo na zaključku v Polju ob Sotli.

Polovica letošnjih iger je torej za tekmovalci, skupna razpredelnica kaže, da bo boj za skupno zmago še trd.

 

Mesto

Ekipa

Točke

1.

BUČE

92

2.

IMENO

83

3.

VRENSKA GORCA

76

4.

POLJE OB SOTLI

75

5.

SEDLARJEVO

67

6.

BREZOVEC REBERCA

51

7.

LASTNIČ

43

8.

SELA

30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekipe so se borile do zadnjega sodniškega žvižga - spodaj: drugo- in tretjeuvrščena ekipa
Ekipe so se borile do zadnjega sodniškega žvižga – spodaj: drugo- in tretjeuvrščena ekipa

Igre se bodo nadaljevale v soboto, 23. 8., ob 16h, v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek in sicer s tekmovanji v badmintonu in košarki.

Vir in foto: B. H.