Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Začela se je 10. sezona poletnih športnih vikendov


V soboto 5. julija, se je pričela nova, jubilejna deseta sezona poletnih športnih vikendov »dr. Harvey« Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje. Tudi letos jo sestavljajo teniški turnirji mlajših kategorij ter turnirji v različnih športnih panogah. Za začetek so pripravili  teniški turnir v kategoriji do trinajst let in turnir trojk v ulični košarki. Med mladimi tenisači je bil prepričljivo najboljši Dejan Zorenč, ki je zanesljivo premagal vse svoje nasprotnike. Na drugo mesto se je uvrstil Matic Bezamovski, tretja je bila Nika Gradišek, na četrtem mestu pa je tekmovanje končala Rebeka Žučko.

Na tekmovanju trojk v ulični košarki pa se je prvega mesta veselila ekipa ŠKL v postavi Matic Hunski, Benjamin Lipnik in Matej Sok, ki je v odločilni tekmi tesno premagala ekipo Gobec tim, za katero so igrali Žan Šmid, Žiga Švigelj in Primož Štukelj. Na tretjem mestu je tekmovanje zaključila ekipa Dren in na četrtem ekipa R.A.J.

Poletni športni vikendi se bodo nadaljevali naslednjo soboto, ko bodo na sporedu turnirji v midi tenisu do enajst let, v tenisu do petnajst let in turnir trojk v odbojki na mivki.

R.G.