Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

ŠOK odklop v Imenem v znamenju dežja (foto, video)


Minuli torek se je hipodrom v Imenem zopet prelevil v koncertno prizorišče. Člani Kluba študentov Obsotelja in Kozjanskega so pripravili tradicionalni, že 9. ŠOK ODKLOP, na katerem so nastopili Help, Nina Pušlar, Tony Cetinski in Captains gang.

Letošnji ŠOK ODKLOP je bil glede terminskega plana nekoliko drugačen. Člani KŠŠO so se namreč odločili, da bo letošnji Odklop potekal v mesecu juniju, in sicer dan pred dnevom državnosti, torej na zadnji šolski dan, ko se za učence in dijake pričnejo zaslužene počitnice, in kaj boljšega bi jim lahko poklonili, kot večer poln glasbe. Žal pa se letos organizatorjem ni izšlo po načrtih, saj je koncertno dogajanje zmotil dež in nekoliko nižje temperature, vse to pa je prispevalo k manjšemu obisku kot pretekla leta.

Kot prvi so nastopili člani zasedbe Help. Tribute skupina Help se je predstavila s skladbami Beatlesov, kot so Help, Can´t buy me love, Yesterday in drugimi. Skupino sestavljajo Robert McKenzy, Ernie Mendillo, Gašper Oblak in Martin Lunder. Za njimi je na oder stopila Nina Pušlar, ljubljenka občinstva, saj imajo besedila njenih skladb nekoliko globlji pomen in marsikateremu izmed poslušalcev sežejo globoko v dušo. Naj spomnimo, da se je Nina Pušlar širšemu občinstvu predstavila leta 2005 – bila je zmagovalka druge sezone Bitke talentov v nekoč priljubljeni oddaji Spet doma na nacionalni televiziji. 

 

Kot tretji je nastopil pevec iz sosednje Hrvaške Tony Cetinski. Tony Cetinski se je rodil leta 1969, leta 1994 je hrvaško zastopal na Evroviziji. Zbranim obiskovalcem, ki jih dež ni odgnal, se je predstavil s svojimi dobro poznanimi skladbami, kot so Umirem 100 puta, Kad žena zavoli, Kriv, itd.. Kljub izpadu Hrvaške na svetovnem prvenstvu v nogometu, pa se ni pozabil pošaliti na hrvaški račun. Za njim so na oder stopili člani zasedbe Captains gang. Gre za šestčlansko skupino, ki se z glasbo ljubiteljsko ukvarja že več let, pri skladbah sodelujejo s Kingstoni, pri nastopih in stilski podobi pa se zgledujejo po kapitanu Morganu. 

Organizatorji se zahvaljujejo Občini Podčetrtek in njenemu županu g. Petru Misji in TIC-u Podčetrtek za vso podporo in neizmerno pomoč pri organizaciji dogodka. Upajmo, da jim bo naslednje leto vreme bolj naklonjeno in da bo ŠOK ODKLOP  zopet postal pravi ŠOK s trumo obiskovalcev.

Vabljeni k ogledu fotogalerije (KLIK!)

v/t/f: Dejan Hribernik 

Na Polovički na voljo zadnjih 30 najcenejših vstopnic za oder Zlatorog na Pivo in Cvetje (Parni Valjak, Šank Rock, Dan D in mnogi drugi)…  Naročite tukaj:

 

pivo-cvetje-polsi-klik