Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 6. 5. 2014


Vlom v lokal

29. 4. 2014, v jutranjem času, so bili policisti obveščeni o vlomu v lokal v centru Rogaške Slatine. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznani storilec tekom noči skozi okno vlomil v lokal. Storilec iz lokala ni ničesar odtujil. Policisti so opravili ogled kraja dejanja, o storilcu pa še zbirajo obvestila.

Napad psa

1. 5. 2014, v popoldanskem času, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da je v Rogaški Slatini pes ugriznil žensko, ki se je sprehajala po promenadi. Policisti so ugotovili, da se je oškodovanka sprehajala, pri tem pa jo je napadel pes pasme Rotvailer, ki jo je ugriznil v nogo, prav tako pa jo je ob napadu podrl na tla. Nadaljnje napadanje je preprečil lastnik psa, ki je le-tega potegnil stran od oškodovanke. Zaradi ugriza in padca je oškodovanka iskala zdravniško pomoč v ZD Šmarje pri Jelšah. Policisti so lastnika psa izsledili in mu izrekli globo.

Udaril ga je

1. 5. 2014, v večernem času, so bili policisti obveščeni o pretepu v Cerovcu pod Bočem. Policisti so na kraju ugotovili, da sta se soseda sporekla in si grozila. Pri tem je storilec z večjo železno žlico za obuvanje čevljev oškdovanca močno udaril po glavi. S tem mu je povzročil večjo rano, iz katere je močno krvavel. Na kraju je bila poškodovanemu nudena zdravniška pomoč, nato pa je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Bolnišnico Celje. Tam je bilo ugotovljeno, da je zaradi udarca zadobil lažjo poškodbo glave. Zoper storilca bodo policisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo Celje.

Najden denar

Policisti PP Rogaška Slatina so v zadnjem času obravnavali več primerov, ko je bil na bankomatu najden denar. Zaradi navedenega opozarjajo vse, ki opravljate dvige denarja na bankomatu, da ste pozorni in dvignjeni denar tudi dejansko vzamete iz reže bankomata. V kolikor se vam kljub temu zgodi, da denar pozabite na bankomatu, policisti priporočajo ,da se obrnete na pristojno policijsko postajo, saj najditelji denar večkrat izročijo Policiji.

 

                                                                Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                            policijski inšpektor I