Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Srečanje starodobnikov v Šentjurju 2014 (foto, video)


Klub starodobnikov Večno mladi Šentjur je tudi letos priredil tradicionalno, že osmo srečanje starodobnikov. Prireditev je tako kot vsako leto potekala na železniški postaji v Šentjurju.

Klub starodobnikov Večno mladi Šentjur je tudi letos pripravil že tradicionalno, osmo srečanje starodobnikov. Zbrani obiskovalci so si oči napasli na izredno lepo ohranjenih in restavriranih vozilih različnih znamk in letnic. Tudi letos je bilo največ avtomobilov, manjkali pa niso niti tovornjaki, kombiji in motorji, kolesa, počitniška prikolica in traktor. Pri avtomobilih so največ zanimanja poželi avtomobili znamke Jaguar, Ford, Morgan in Volvo iz sosednje Hrvaške. Predstavili so tudi kolo iz leta 1886.

Dogajanje se je pričelo s prihodom vozil na železniško postajo, nato pa so lastniki jeklenih lepotcev le-te predstavili številnim obiskovalcem. Lastniki jeklenih lepotcev so vozila zapeljali skozi »slavolok« na panoramsko vožnjo proti Planini, po kozjanskih cestah in nato nazaj proti prizorišču osrednjega dogajanja v Šentjurju. 

Za zabavo so poskrbeli člani ansambla Pegaz iz Rogaške Slatine in plesalke. Vsa vozila je pred panoramsko vožnjo blagoslovil duhovnik in jim zaželel srečno vožnjo. Na prizorišču je bilo moč opaziti policiste, ki so obiskovalcem delili nasvete in prikaze sunkov pri trku, šentjurske gasilce in predstavnike avto šole Šolskega centra Šentjur.

Vabljeni k ogledu fotogalerije (KLIK!)

v/t/f: Dejan Hribernik

pokal-narodov-cks-celje-polsi-klik