Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Modna revija Urše Drofenik v slatinski Kristalni dvorani (foto)


Drugi dan novega leta je v Kristalni dvorani Grand hotela Rogaška potekala tradicionalna modna revija priznane slovenske modne oblikovalke Urše Drofenik. Obiskovalci so lahko uživali v predstavljenih kreacijah blagovnih znamk Couture in UD ter ob glasbi latino pevke Marie Masle.

Če smo pred skoraj natanko letom dni lahko občudovali za marsikoga drzne Uršine kreacije na čudovitih ženskah, ki niso bile manekenke, je minuli četrtek ta odlična modna kreatorka še enkrat več prikazala svoj največji in najdragocenejši dar, ki jo spremlja od začetkov njenega kreiranja – modo, prepleteno z individualnostjo in prestižem. Resnično dovršeno izdelavo izvirnih kreacij je Urša oplemenitila z visokokakovostnimi materiali ter z načinom oblikovanja, seveda pa je tudi tokrat bil poudarek na hitro se razvijajočih modnih smernicah. Kreacije je predstavilo osem manekenk v treh hodih. 

 

Da so Uršine kreacije več kot opazne in navdušujejo po vsej Sloveniji, Evropi in svetu, pričajo številne nagrade in priznanja na mednarodnih tekmovanjih. Njene kreacije so bile kar nekajkrat med najlepšimi na izborih za Miss sveta, pohvali se lahko s kreacijo, prisotno na rdeči preprogi prestižnih ameriških filmskih nagrad Oskar, pred meseci je njeno kreacijo nadela trenutno ena najbolj vročih balkanskih folk/pop pevk Seka Aleksić. Sredi septembra 2013 je v Rogaški Slatini prvič pripravila posebno otroško modno revijo.

Na četrtkovi modni reviji, ki so si jo v velikem številu ogledali predvsem rusko govoreči gostje, sta nastopili tudi glasbeni gostji. Uvodoma je z nekaj pesmimi navdušila mlada Maruša Drofenik, nečakinja modne kreatorke Urše Drofenik. Med revijo in po njej pa je nastopila tudi mlada, že uveljavljena latino pevka Maria Masle, ki je po zaključku modne revije pripravila pravi latino-plesni večer.

Maruša Drofenik (zgoraj) in Maria Masle (spodaj) sta navdušili obiskovalce
Maruša Drofenik (zgoraj) in Maria Masle (spodaj) sta navdušili obiskovalce

Vabljeni k ogledu bogate galerije fotografij (klik!), posnetih na modni reviji Urše Drofenik.

t/f: eH