Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

5. 1.: Zdaj diskont tudi v Rogaški Slatini


Popestriti ponudbo in karseda zadovoljiti potrebe in želje kupcev, zlasti občanov šmarske občine, je glavno vodilo Merxove delovne organizacije Jelša v Šmarju. Ta je, zlasti lani, na tem področju naredila veliko, če se spomnimo samo izgradnje blagovne hiše v okviru poslovno-trgovskega centra v Rogaški Slatini.

Poleg večjih, so tu še na videz manjše pridobitve, ob velikih morda kar neopazne. Pod svoje okrilje je Jelša prevzela dve prodajalni Trgoprometa Zagreb v Rogaški Slatini in Šmarju ter uredila dve diskont prodajalni: najprej v Rogatcu, ki je bila prva te vrste, koncem decembra lani pa še diskont v Rogaški Slatini.

Diskont prodajalno je Jelša v Rogaški Slatini uredila na okoli 200 kvadratnih metrih nekdanjih poslovnih prostorov. Posebna prodajna zanimivost je prodaja frizerskih pripomočkov in preparatov.

Jelšini delavci so diskont trgovino v Rogaški Slatini uredili pretežno sami in s tem znatno pocenili to naložbo, ki je bila, tako vsaj kažejo prve izkušnje, v Rogaški Slatini, potrebna in dobrodošla.

Novi tednik, 5. 1. 1989