Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert Ansambla Mladika v Gorici pri Slivnici – podarjamo vstopnice


Mladi muzikanti iz Dramelj, združeni v Ansambel Mladika, ob izdaji prve avtorske CD plošče pripravljajo velik samostojni koncert. V Kulturnem domu v Gorici pri Slivnici bodo tako z gosti zaigrali v nedeljo, 10. 11. 2013 ob 15. uri.

Skupina, ki jo sestavljajo vokalistka Maruša Kozman, Gregor Kolar na harmoniki in klaviaturah, basist Franci Štrajhar in kitarist Klemen Brečko, je nastala novembra 2008. Njihov repertoar pokriva različne zvrsti glasbe, od narodno-zabavne do popularnih popevk slovenske in tuje zabavne glasbe.

V nedeljo se jim bodo na odru pridružili še številni gostje: Ansambel Biseri, Poskočni muzikanti, Ansambel Nasmeh, Romata Cafuta in Mladi upi. Prireditev bo povezovala Maja Oderlap, za smeh med glasbenimi premori bo poskrbel Klobasekov Pepi.

Vstopnice lahko v predprodaji po 8 € nabavite v: Market Kea (Dramlje), Špelca (Dramlje), City Bar (Razgor), Gostilna Lesjak (Gorica pri Slivnici), Bencinski servis Logo (Velika Pirešica). Naročilo tudi na: [email protected] in 041-945-611.

Na dan koncerta boste za vstopnico odšteli 10 €.

Preden pa sežete v žep pa predlagamo, da svojo srečo preizkusite na Polovička.si. Kozjansko.info namreč svojim zvestim obiskovalcem podarja 8 (4×2) brezplačnih vstopnic za nedeljski koncert Ansambla Mladika.

Brezplačne vstopnice lahko pridobite tako, da všečkate Kozjansko.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec. Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Kozjansko.info že všečkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si (klik).

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do srede 6. 11. do 16. ure, bomo izžrebali 4 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za koncert Ansambla Mladika v Gorici pri Slivnici.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in si z malo sreče zagotovite 2 vstopnici za koncert Ansambla Mladika v Gorici pri Slivnici.

Po koncertu si boste na Kozjansko.info lahko ogledali obsežno foto-video reportaž dogajanja.