Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Novaković in Stanišak o pričakovanjih pred prvenstvom


V soboto se bo začela nova sezona v prvi slovenski košarkarski ligi, kjer z našega območja sodelujeta Rogaška Crystal in šentjurski Tajfun. Na novinarski konferenci so trenerji obelodanili pričakovanja pred sezono. 

Damjan Novaković, trener Rogaške: “Rogaška se v Ligo Telemach podaja s spremenjeno ekipo. Petim igralcem smo priključili štiri novince in dodali domače mlade igralce. Delali smo dobro in v solidni formi pričakujemo začetek prvenstva. Naš cilj je, tako kot pri večini kolegov, uvrstitev v ligo za prvaka. Čakajo nas vzponi in padci in čas bo pokazal, če smo to sposobni doseči.” 

Ivan Stanišak, trener Tajfuna: “Večino igralcev smo zadržali, v ekipi so trije novinci. To je 14. zaporedna sezona Šentjurja med prvoligaši in naša prva naloga je, da še naprej ostanemo v stiku s slovensko elitno košarko. Dobro smo trenirali in upam, da to pokažemo tudi našim zvestim navijačem. Če bo dobrih iger in zmag dovolj, pa se bomo veselili tudi uvrstitve v ligo za prvaka.” 

Šentjurčani bodo v soboto ob 19.30 v domači dvorani ob prostem vstopu gostili Maribor NKBM, Slatinčani pa gostujejo v Domžalah.

*na sliki z leve Stanišak (Tajfun), Jaka Daneu (U. Olimpija) in Novaković (R. Crystal); foto: KZS/alesfevzer.com