Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Brezplačno do novih znanj


Če želite obnoviti in nadgraditi svoje znanje angleščine, se lahko vključite v AVTOŠOLO ANGLEŠKEGA JEZIKA. Skozi pet jezikovnih modulov, s poudarkom na konverzaciji, boste usvojili nemščino v AVTOŠOLI NEMŠKEGA JEZIKA. Ko ste v jezikovni in pravopisni zadregi pri sestavljanju dopisov in raznih besedil, vam nudi pomoč program SEM TER TJA PO PRAVOPISU.

Pogosto se zgodi, da moramo kaj povedati ali napisati, pa je »glava prazna«, program KREATIVNO PISANJE IN IZRAŽANJE združuje vse, kar sodi k ustvarjalni komunikaciji. Vse to nam ne pomaga, če imamo zadržke in se le stežka vključimo v pogovor – še posebej, kadar gre za komunikacijo z ljudmi, ki so kakorkoli drugačni od nas. Za dobro medosebno komunikacijo in medsebojne odnose poskrbimo s programom JAZ IN TI.

In kaj je zadnje čase najbolj pereča težava in predmet številnih diskusij? Finance. Na izobraževanju  MED POSLOVNIMI ŠTEVILKAMI se boste naučili, kako se naredi osebni in družinski finančni načrt, izvedeli več o zadolževanju, posojilih, varčevanju in zavarovanjih. Komur številke že ležijo in ima dobro podjetniško idejo, bo v pomoč program PODJETNIŠKA PRILOŽNOST. Vsem, ki se odločajo za vstop v ekološko kmetovanje kot tudi tistim, ki že ekološko kmetujejo ter vsakodnevnim uporabnikom ekoloških živil je namenjen program PREKO OKEN KOZJANSKIH GRIČEV. O zakonodaji na področju kmetijske politike, o kmetijskih trgih in razvoju podeželja pa izobražuje program MOJE ODLOČANJE.

 

 »Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja; prednostne usmeritve Izboljšanje usposobljenosti posameznika za delo in življenje v družbi, temelječi na znanju.«