Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Več kot uspešen prvi Ramna Jazz festival na Slivniškem jezeru (foto, video)


Big band Šentjur je v soorganizaciji z Ramno Slivniško jezero minulo soboto priredilo prvi Ramna Jazz festival, ki je bil obarvan z raznolikimi glasbenimi zvrstmi. Ko je vročina začela popuščati, se pričela vročica jazz festivala, in sicer so kot prvi nastopili WannaBees z Marušo Malec, ki je interpretirala pesmi preminule Amy Winehouse.

Idiličen prostor ob Slivniškem jezeru je še dodatno navdihnil nastopajoče in tudi obiskovalce, saj so zasedli tudi tista mesta neposredno ob plaži jezera.

Naslednji je nastopil Klemen Smolej z bendom, ki je z vročico noči ustvaril pravo jazz improvizacijo na kitari, slišali pa smo tudi izvrstne saksofonske interpretacije.

Plaža ob Slivniškem jezeru se je v večernih urah zapolnila do zadnjega kotička. Obiskovalci so ob pestrih glasbenih melodijah lahko uživali tudi v bogati gostinski ponudbi in razlilčnih koktejlih.

Big band Šentjur je ob koncu nadaljeval s koncertom latino ritmov in melodij, in sicer z odličnima vokalistkama, Matejo Rajh Jager in Nikolino Novak.

Pravo uverturo v večer pa je zagotovo naredila mlada Maruša Malec, ki ji je ob Slivniškem jezeru uspelo pričarati prisotnost Amy Winehouse … 

Prvi Ramna Jazz festival se je izkazal za odlično potezo na tako idiličnem mestu, saj so bili obiskovalci in nastopajoči zadovoljni. Vabimo vas, da si pogledate galerijo fotografij (KLIK!!!), ki smo jo posneli. Za vas pa smo pripravili tudi video prispevek dogajanja na festivalu, če ste ga zamudili.

f/t/v: J. C.