Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

ŠOK 2013: Parni valjak, Mi2, Zebra Dots – najcenejše vstopnice


Ste pripravljeni na ŠOKastičen zaključek poletja?

Klub študentov šmarske regije in Obsotelja že tradicionalno pripravlja Festival ŠOK, ki bo letos potekal od 30. avgusta do 8. septembra. Gre za največji, najodmevnejši in najbolj spektakularen dogodek na Kozjanskem in v Obsotelju.

Vrhunec 10-dnevnega dogajanja pa bo zagotovo ŠOK ODKLOP. Tako se bo 7. septembra miren in neopazen Hipodrom Imeno za en dan prelevil v kraj zabave, pozitive in seveda odklopa. Za resnično nepozaben zaključek ŠOKa bodo poskrbeli:

–          legendarni PARNI VALJAK
–          naši dečki s Sotle Mi2
–          odlični slovensko-hrvaški band Zebra Dots

–          vsi navdušenci nad elektronsko glasbo bodo zagotovo uživali v divjih ritmih, ki bodo prihajali izpod mešalk svetovno znanih DJ-jev. Šokastični elektronski oder bo tako CHRISTIANA VARELO iz Španije, MARKA NASTIĆA iz Srbije ter domači umetniki Reaky in Reakson ter Deyco

Kot novost pa bo letos tudi dnevni program ODKLOPA. Čeprav se bo poletje že počasi poslavljalo, vam bomo poskušali pričarati pridih plaže, tako da boste lahko iz udobnih ležalnikov srkali koktajle, ki jih bodo pripravljali izurjeni barmani. In ker brez dobre glasbe ni prave sprostitve, bodo elektronski oder pod svoje okrilje prevzeli domači in še neuveljavljeni DJ-ji, ki bodo s tem nastopom dobili svojevrstno priložnost, da se predstavijo domačinom ter širši publiki.

Da pa se vse le ne bo vrtelo okoli zabave, bo poskrbel kulturni, športni in otroški program Festivala ŠOK. Pa poglejmo, kaj bo dogajalo na teh področjih!

OTROŠKI ODKLOP Z RIBIČEM PEPETOM

Želimo si, da bi tudi naši najmlajši občutili čar festivalskega dogajanja, zato posebej za njih pripravljamo OTROŠKI ODKLOP, kjer nam bo družbo delal televizijski junak RIBIČ PEPE. Pravo otroško rajanje se bo odvijalo v nedeljo, 1. septembra na ploščadi pred Kulturnim domom Šmarje (v primeru slabega vremena bo prireditev v OŠ Šmarje).

Kaj vse se še bo dogajalo? Različne delavnice, balonomanija, družabne igre, slikanje tatujev, Maxi Človek ne jezi se, bogat animacijski program, maskote Kinderjajček in Barni

Vabljeni na otroško razigran odklop, kjer se bo pelo, plesalo ter zabavalo do onemoglosti.  Pričarajmo našim najmlajšim nepozaben, razigran in čaroben prvi septembrski dan!

VSTOP PROST*

ŠOK KULTURA

V petek, 30. avgusta bo v Aninem dvoru slavnostna otvoritev Festivala ŠOK s fotografsko razstavo Arneja Hodaliča, svetovno priznanega fotografa, katerega fotografije so objavili tudi v ameriški izdaji National Geographica. Za še pestrejše dogajanje pa bosta poskrbela znani pianist ter sopranistka.

Kot novost pa se bodo v soboto, 31. avgusta v Muzeju na prostem Rogatec izvedele različne delavnice. Fotografsko delavnico bo vodil Arne Hodalič, novo znanje pa boste lahko osvajali tudi na delavnicah slikanja, graviranja, šivanja ter kuhanja.

Ker želimo privabiti tudi mlade fotografe in ljubitelje fotografije pa pripravljamo prav poseben fotonatečaj ”Obsotelje in Kozjansko skozi oči mladih”. Z njim želimo spodbuditi mlade, da preko fotografije izrazijo svoja razmišljanja, občutenja, izkušnje in pogled na regijo, v kateri živijo. Vse informacije najdete na: www.festival-sok.si.

Za malenkost čarobnosti in romantike pa bo poskrbel Kino pod zvezdami. V torek, 3. septembra bomo film pod zvezdnatim nebom gledali v Kozjem, v sredo, 4. septembra v Bistrici ob Sotli, v Šmarju pa bomo romantični v četrtek, 5. septembra.

ŠOK ŠPORT

Tudi na športnem področju bo pestro. V petek, 6. septembra bo potekal dobrodelni tek čez mejo, naslednji dan, v soboto, 7. septembra pa bo Imenski hipodrom prizorišče tekmovanja v šaljivih športnih igrah.

Vse podrobnosti najdete na: www.festival-sok.si.

Z VLAKOM NA ŠOK 2013

 Organizatorji imajo v mislih tudi tiste med vami, ki nimate možnosti lastnega prevoza. V ta namen bo iz Celja v Imeno in po koncu dogodka nazaj, peljal ŠOK-astičen vlak. Ustavil se bo še v Šentjurju, Grobelnem, Šmarju, Stranju, Pristavi, Podčetrtku in na končni postaji v Imenem.

Podrobnejše informacije vam razkrijemo kmalu.

KAKO DO NAJCENEJŠIH VSTOPNIC ZA KONCERTNI DEL

Po paketu 20 najcenejših vstopnic za koncert, ki smo jih s posebnim popustom prednostno ponudili članom e-mail liste polovička.si, skupaj z organizatorjem podarjamo še 50 vstopnic po najnižji ceni – 12 evrov po vstopnici..

Najcenejše vstopnice za koncert Parnega valjaka in Mi2 na ŠOK 2013 si zagotovite tako da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaše podatke in označite, koliko vstopnic želite naročiti (naročite lahko dve ali več vstopnic)

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup najcenejših vstopnic. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Najcenejše vstopnice se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Na voljo jih je 50!

Obiščite torej Polovička.si (klik!) in si zagotovite obisk koncerta Parnega Valjaka in Mi2 na ŠOK 2013 v Imenem pri Podčetrtku po  najnižji ceni!