Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Drugi poletni športni vikend v Kozjem


 

Včeraj je bil v Športnem parku Kozje 2. poletni športni vikend »dr. Harvey« Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje. Tokrat so bili na sporedu štirje turnirji in prijateljska košarkarska tekma.

Dopoldan so na teniških igriščih potekali trije turnirji. Začelo se je s turnirjem v mini tenisu v kategoriji do devet let na katerem je zmagal Lan Gradišek, drugi pa je bil Miha Švajger. Sledil je turnir v midi tenisu v kategoriji do enajst let. Tu se je zmage veselil Primož Klavžar, drugi je bil Matic Bezamovski in tretji Leon Geršak. Kot zadnji so se pomerili še tenisači v kategoriji do petnajst let. Zmagal je Dejan Zorenč, druga je bila Špela Klavžar in tretja Lucija Filipančič.

Popoldan se je dogajanje preselilo na igrišče za odbojko na mivki, kjer je potekal turnir trojk. Po zanimivi borbi je o končnem vrstnem redu odločala razlika v točkah med ekipama Bistrica in Tenis klub Kozje. V medsebojnih tekmah sta se ekipi namreč razšli s po eno zmago, več točk pa je osvojila ekipa Bistrica, ki se je tako veselila zmage na turnirju, druga je bila ekipa Tenis klub Kozje in tretja ekipa Partizani.

Zvečer bi moral potekati še turnir trojk v ulični košarki. Zaradi slabše udeležbe pa so se organizatorji namesto tega odločili izpeljati prijateljsko košarkarsko tekmo med dvema ekipama Športnega društva Kozje. V njej je bila uspešnejša starejša ekipa, ki se je v drugi polovici prvega polčasa odlepila na razliko desetih točk in razliko zanesljivo obdržala do konca.

R.G.

Я добрался до "Роскошные розы из шелковых лент и органзы Объемная вышивка" него как раз в тот момент, когда он разглядывал мои бритвенные принадлежности.

Он находился почти в центре большой многогранной комнаты.

В трех местах в темноте перед ним ударили голубые искры.

Я преодолел почти половину своего пути по долине, что "Альбом Русская икона" было почти настолько хорошо, насколько можно было рассчитывать.

Ни один из Мастеров никогда и не помышлял о нем.

Кольтер начал шарить в темноте, передвигаясь на четвереньках, в поисках отверстия, которое, как он предполагал, могло вести в кладовую.