Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert Petra Graša v Kristalni dvorani GH Rogaška Slatina (foto in video)


Minuli petek v Kristalni dvorani GH Rogaška Slatina nastopil hrvaški pevec in skladatelj zabavne pop glasbe Petar Grašo. V dve uri trajajočem koncertu je s svojimi hiti in priredbami navdušil obiskovalce in jim priredil nepozabni koncert.

Petar Grašo se z glasbo ukvarja vse od otroštva. Pri 16. letih je napisal pesem “Boginja”, s katero je Oliver Dragojević na Dori leta 1995 osvojil 2. mesto. Poleg tega je Petar Grašo avtor številnih drugih uspešnic, ki so jih izvajali različni uspešni glasbeniki. V največjem in najpomembnejšem kulturnem spomeniku v Rogaški Slatini, v Kristalni dvorani, ki je gostila znana imena, izmed katerih izstopa leta 1846 svetovno znan pianist Franz Lizst, je hrvaški glasbenik svojo glasbeno znanje, talent in širino dokazal tudi s preigravanjem Lizstove skladbe, ki jo je posvetil prav temu velikemu skladatelju.

 

Grašo je vse od začetka nastopa ohranjal pristen stik s publiko, med drugim je eno izmed skladb iz bogatega repertoarja posvetil obiskovalki, ki je ravno na dan koncerta praznovala rojstni dan.

 

Nedvomno je Rogaška Slatina gostila enega največjih glasbenikov iz Hrvaške. In Petar Grašo je ta sloves minuli petek nedvomno opravičil. Vabimo vas k ogledu bogate galerije fotografij (klik!), nastalih na koncertu, ogledate pa si lahko tudi video utrinke iz koncerta.

 
v/t/f: eH