Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 2. 4. 2013


KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

25. marca so policisti PP Šmarje pri Jelšah v kraju Grliče zaradi kršitve določil Zakona o javnem redu in miru intervenirali na javnem kraju. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo med sorodnikoma do prepiranja, v katerem je kršitelj udaril oškodovanca ter s tem kršil določila omenjenega zakona, s strani policistov mu je bil izdan plačilni nalog.

PONAREJEN BANKOVEC

27. marca so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni, da je bil v banki v Šmarju pri Jelšah pri štetju izkupička ene izmed trgovin najden bankovec za 20 EUR, ki naj bi bil ponarejen. Policisti bodo po analizi bankovca in zbranih obvestilih na pristojno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

POTEPUŠKI PSI

V kraju Bistrica ob Sotli so policisti PP Šmarje pri Jelšah obravnavali dogodek, v katerem je potepuški pes oškodovanki pomorili kokoši. Na kraj je prišel veterinar, ki je ugotovil, da omenjeni pes ni imel čipa.

Prav tako so v kraju Lesično policisti obravnavali dogodek, v katerem sta dva potepuška psa pomorila 40 kokoši. Na kraj so oškodovanci prijeli enega psa, delavec zavetišča za mali živali pa je ugotovil, da omenjeni pes prav tako ni imel čipa. O lastnikih psov policisti še poizvedujejo.

 

                                                                    Iztok PINTER

                                                                    KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE

                                                                       višji policijski inšpektor II