Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Lucija Ćirović in Vid Valič nasmejala mladino v Kulturnem centru v Rogaški Slatini


Klub KŠŠO je v soboto, 20. aprila 2013, v Kulturnem centru v Rogaški Slatini organiziral stand up večer, kjer sta za razgibavanje obraznih mišic poskrbela odlična stand up komedijanta Lucija Ćirović in Vid Valič.

Kot prva je za trenutek oder prevzela Lucija, ki je občinstvo pripravila na večer salve smeha. Mnogi so si jo zapomnili po vlogi čistilke Fate na komercialni televiziji, a danes, kot sama pravi, se je te vloge že naveličala. Njeno ustvarjanje je usmerjeno v stand up komedije, je odlična animatorka lutk (soustanoviteljica Gledališča iz desnega žepka) in ljubiteljica gledališča. Ponosno pove, da izhaja iz Ribnice, kjer je preživela otroštvo. V svojem nastopu se je dotaknila tudi Ribnice in razložila prigode najstniških dni. Sama pravi, da je za dober stand up potreben odličen oder, odlična luč, odličen mikrofon, odličen komik z odličnim materialom in odlično občinstvo. Ob vsem tem pa tudi nastop ne more biti drugega kot odličen.

Vid Valič, osvajalec smeha željnih src, je več pozornosti namenil samemu občinstvu in temam, ki med študenti zagotovo niso tabu. Mnoge študentke in dijake je animiral na absolventskih in maturantskih izletih in med nastopom se je dotaknil tudi te teme. Poskrbel je, da se je dvorana dodobra nasmejala njemu in tudi sama sebi.

KŠŠO v naslednjih dneh pripravlja še več dogodkov, zato ste vabljeni, da jih spremljate tudi preko našega napovednika dogodkov (klik).

t/f: J. C.