Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šentrock 2013 – podarjamo vstopnice


Študentski klub mladih Šentjur v okviru Šentjurjevega tudi letos pripravlja izvrsten koncert. 

Tradicionalni Šentrock za (ne)šentjursko mladež in mlade po srcu bo v petek, 19. aprila, ob 20. uri v Kulturnem domu Šentjur.

Hkrati s Šentrockom bodo izvedli tudi brucovanje in v sklopu pestrega animacijskega programa za bruce in ostale obiskovalce podelili bogate nagrade.

Zbrani se bodo zabavali ob zvokih:
Recyclemen – Vsem dobro poznani Alien z novim projektom RecaycleMan in funky bendom! Premierno v Sloveniji v sklopu promocije novega CD-ja pripravlja spektakularen šov z novimi in starimi komadi ter light showom, kot ga v šentjurskem KD-ju še ni bilo.

Moveknowledgement – so devetčlanska skupina iz Novega mesta na čelu z znanim hitrogovorcem N´tokom. V svoji glasbi združujejo najrazličnejše žanre (rock, funk, reggae, soul, rapa, jazz, …) z najrazličnejšimi instrumenti (kitara, saksofon, bobni, pozavna, …).

Flapjacks – šentjurska zasedba, ki se je kot feniks dvignila iz pepela skupine Divji štrudl

Ozračje pa bodo ogrevali Antioksidanti, glasbena zasedba iz okolice Ajdovščine in Vipave. 

Vstopnina za koncert v predprodaji znaša 4 evre, na dan koncerta pa 7 evrov. Več o koncertu in predprodajnih mestih na www.skms.net

Preden pa sežete v žep za nakup nepogrešljive vstopnice, pa svojo srečo poskusite še na Kozjansko.info. Kot je že v navadi za številne prireditve na območju Kozjansko-Obsoteljskega, tudi tokrat podarjamo 8 (4×2) brezplačnih vstopnic za Šentrock 2013 v Šentjurju!

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da všečkate Kozjansko.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec. Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Kozjansko.info že všečkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si (klik).

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do ponedeljka, 15. aprila do 22. ure, bomo izžrebali 4 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za petkov Šentrock 2013.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in si z malo sreče zagotovite 2 vstopnici za nori žur šentjurskih študentov Šentrock 2013.

Po dogodku si boste na Kozjansko.info lahko ogledali obsežno reportažo z bogato fotogalerijo in video inserti!