Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

2. Tek Celjskih knezov – pol cenejše prijavnine!


Ljubitelji teka pozor! približuje se 2. Tek Celjskih knezov – razgibana tekaška preizkušnja po ulicah knežjega mesta Celje in njegovih okoliških obronkih.

V soboto, 13. aprila 2013 si lahko ljubitelji teka obetate edinstveno in atraktivno traso, ki se bo pričela na Trgu celjskih knezov, od koder bo tekače pot vodila po Savinjskem nabrežju mimo Vodnega stolpa skozi mestno jedro.

Prvi del je ravninski, na koncu pa bo tekače nekoliko utrudil klanec in vzpon na Stari grad Celje, kjer jih čaka ciljna črta, v izjemnem ambientu znotraj grajskih zidov.

Po končani preizkušnji se bodo tekači lahko okrepčali z golažem ter si ogledali srednjeveško predstavo. Poskrbljeno bo tudi za prevoz oblačil in opreme tekmovalcev na ciljno prizorišče ter prevoz tekačev nazaj v mesto!

Organizatorji – Atletsko društvo Kladivar Celje, predprijave zbirajo na spletni strani www.ad-kladivar.si/tek in so do 10 aprila cenejše – 13 €, od takrat naprej pa po 20 €. Na njihovi spletni strani lahko izveste tudi druge podrobnosti o teku.

Štart teka: sobota, 13. aprila ob 11.00 uri na Trgu celjskih knezov Celje

Kozjansko.info pa svojim obiskovalcem ponovno ponuja ekskluzivno najcenejšo možnost prijave na 2. Tek Celjskih knezov. Skupaj z organizatorjem namreč ponujamo 14 pol cenejših promocijskih prijavnin na tek!

Redna prijavnina na 2. Tek Celjskih knezov znaša 20 €. Na naši strani Polovička.si pa boste zanjo odšteli le 10 €! (prejeli boste tudi spominsko majico teka)

Vse, kar morate storiti za pol cenejše prijavnine za 2. Tek Celjskih knezov je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite, koliko prijavnin želite naročiti.

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup prijavnin po polovični ceni. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše prijavnine se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 14!

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite sodelovanje na 2. Teku Celjskih knezov v po polovični ceni (klik)!