Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Pristavi pri Mestinju praznovali materinski dan (foto, video)


Priljubljeni slovenski pesnik Tone Pavček je nekoč zapisal: »Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.« In da je mama res prava in ena sama, so svojim mamicam na razigran način sporočili otroci iz Krajevne skupnosti Pristava pri Mestinju, ki so v soboto, 23. 3. 2013, v Kulturnem domu v Pristavi za današnji materinski dan pripravili bogat kulturni program.

Zbrane mamice je uvodoma pozdravil predsednik KS Pristava pri Mestinju, Srečko Gobec, ki je dejal: »Vedno je premalo teh izrečenih pohval, izkazovanja prijateljstva, ljubezni. Verjetno ste vsi strinjate s tem, da smo veseli, če nam kdo reče ‘rad te imam’. Starejši moramo stremeti k temu, da moramo večkrat te besede izreči, otroci pa bodo že ponavljali za nami.«

Ob tej priložnosti je mamice pozdravil tudi župan Občine Podčetrtek, Peter Misja in jim čestital ob prazniku.

Po končanem kulturnem programu je sledilo prijetno druženje ob glasbi Franca Čepina in družinskega ansambla. Tudi letos so  v KS za matere s pomočjo sponzorjev pripravili skromna darilca.

Otroci so tudi letos pripravili pester kulturni program in na takšen način svojim mamicam sporočili, da jih imajo radi. 

Vaške pevke so s svojim petjem zaključile kulturni program.

Dvorana Kulturnega doma je bila zapolnjena. Pogledi radostnih in predvsem ponosnih mamic, babic, tet, pa tudi očetov, dedkov so enotno poslali sporočilo, da so otroci naše največje bogastvo. Mama je ena sama. Imejmo jih radi in jim to tudi večkrat povejmo. Drage mamice, čestitamo vam ob vašem prazniku! Tako kot imamo otroci radi vas, imejte tudi ve še naprej tako brezpogojno rade nas. 

Pripravili smo vam tudi galerijo fotografij (KLIK!!!), zato vas vabimo, da si jo pogledate. V spodnjem videoprispevku pa si poglejte, kako so se mamicam s kulturnim programom poklonili najmlajši v KS Pristava pri Mestinju.  

 
f/t/v: Jasna Colnerič