Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 9. 1. 2013


Nekaj dogodkov, ki so jih v zabeležili v času od 1. do 7. 1. 2013 na šentjurski policijski postaji:
 

1. KAZNIVA DEJANJA – 10
2. PREKRŠKI PO JAVNEM REDU IN MIRU – 0
3. PRIDRŽANJE DO IZTREZNITVE – 0
4. OBRAVNAVANIH PROMETNIH NESREČ – 2
5. PN S TELESNIMI POŠKODBAMI – 0
6. PODANIH OBDOLŽILNI PREDLOGOV PO CPP – 0
7. PODANI PREDLOGI PREKRŠKOVNEMU ORGANU – 1
8. IZDANIH PLAČILNIH NALOGOV – 16
9. PREIZKUŠENIH Z ALKOTESTOM – 59
10. ODVZETIH VOZNIŠKIH DOVOLJENJ – 1
11. ODVZETIH REGISTRSKIH TABLIC – 0
12. ZASEŽENIH VOZIL – 0

 

NA PARKIRIŠČU ZA OBČINO ŠENTJUR NAŠEL NAPRAVO »SECURID RSA«

Dne 1. 1. 2013 je občan na Policijsko postajo Šentjur prinesel napravo »SECURID RSA«, katero je našel na parkirišču za občino v Šentjurju. Vse občane pozivamo, da v kolikor kdo pogreša navedeno napravo, naj se zglasi na Policijsko postajo Šentjur.

POŠKODOVANJE VOZILA NA PARKIRIŠČU

Občan je istega dne bvestil policijo, da mu je neznani storilec preko noči poškodoval parkirano vozilo last njegove partnerke, katerega je imel parkiranega v bližini podjetja Ahac v Šentjurju. Podana bo kazenska ovadba na sodišče.

UKRADEL MU JE MOPED

Neznanec je v noči s ponedeljka na torek občanu iz Bukovja ukradel moped TOMOS APN4, sicer že starejši, vendar je lastniku še služil. Podana bo ovadba na tožilstvo.

RAZBIL MU JE ŠIPO NA GARAŽI

Neznanec je občanu iz Javorja razbil šipo na garažnih vratih. Policisti bodo podali kazensko ovadbo na tožilstvo.

ČEZ SILVESTROVO SO MU VLOMILI V HIŠO

Občan iz Vrbnega je ugotovil, da so preko Silvestrovega vlomili v stanovanjsko hišo. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je vlomilec odšel praznih rok, saj ni bilo ničesar odtujenega. Kljub temu pa bodo policisti v primeru izsleditve, zoper vlomilca podali ovadbo.

TRČIL V PARKIRANO VOZILO IN ODPELJAL

Obravnavana je bila tudi prometna nesreča s pobegom, in sicer je NN voznik trčil v parkirano vozilo pred OŠ Hruševec Šentjur, nato pa, ne da bi o tem obvestil policijo, ali tam pustil svoje podatke, odpeljal. Policisti poizvedujejo za povzročiteljem. V primeru izsleditve bo ustrezno nagrajen s plačilnim nalogom.

UKRADEL AKUMULATOR

Neznanec je v Paridolu iz traktorja ukradel akumulator. Lastnika je oškodoval za približno 200 evrov. Podana bo ovadba na tožilstvo.

V DOLAH ZAPELJALA S CESTE

Dne 7. 1. 2013 je okoli 13.00 ure voznica v Dolah vozila svoj osebni avtomobil z neprilagojeno hitrostjo, izgubila oblast nad vozilom in zapeljala v jarek, kjer se je vozilo obrnilo na bok. Na srečo ni bilo nič hujšega, je pa voznica za prekršek prejela plačilni nalog.

 


TATVINA OKRASNIH POKROVOV KOLES Z VOZILA

Nepridiprav je v roku zadnjih nekaj dni iz pred bloki v Šentjurju parkiranega VW Pola odtujil okrasne pokrove. Policija bo podala kazensko ovadbo na tožilstvo.

 

Po pooblastilu komandirja policijske postaje

Martin Kumer
Pomočnik komandirja PP