Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 8. 1. 2013


Vlom v lokal

6.1.2013, v jutranjem času, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o vlomu v enega izmed lokalov v Rogaški Slatini. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznani storilec v času med 1:30 in 6:00 vlomil v lokal skozi kletno okno. V notranjosti je iz skladišča odtujil razne pijače in nekaj kave, v vrednosti cca. 140 EUR. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila, nato pa bodo o dejanju obvestili Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Tatvina v trgovini

5.1.2013 so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da so trgovke v eni izmed trgovin v okolici Rogaške Slatine pri tatvini zalotile moškega. Policisti so na kraju ugotovili, da je moški v trgovini poskušal odtujiti dva prehrambena artikla, vendar so mu prodajalke to preprečile. Zoper moškega bodo policisti spisali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami

3.1.2013, v večernem času, so policisti PP Rogaška Slatina v Rogatcu obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen pešec in voznik osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je pešec na prehodu za pešce prečkal vozišče glavne ceste Rogatec-Podplat. V istem trenutku je iz smeri Dobovca pripeljal voznik osebnega avtomobila in z vozilom trčil v pešca. Pešcu je bila na kraju nudena prva pomoč, nato pa je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Bolnišnico Celje, kjer je bilo ugotovljeno, da je lažje poškodovan. Vozniku osebnega avtomobila so policisti zaradi kršitve določil zakona o pravilih cestnega prometa izrekli globo.

 

 

                                                            Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                           policijski inšpektor I