Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Modna revija Urše Drofenik v Grand hotelu Sava v Rogaški Slatini (foto in video)


V začetku tedna je v Grand hotelu Sava v Rogaški Slatini potekala modna revija mednarodno priznane modne kreatorke Urše Drofenik. Obiskovalci so slabo uro uživali v predstavitvi brezčasnih, elegantnih in ženstvenih večernih oblek uveljavljene slovenske modne kreatorke.

Urša že več kot desetletje in pol ustvarja unikatne večerne obleke, ki poudarjajo ženske čare. Dame v njenih oblekah blestijo na vseh pomembnejših elitnih plesih, ko se prestiž, eleganca in žensko telo združita v eno, njena kreacija je bila prisotna na rdeči preprogi prestižnih ameriških filmskih nagrad Oskar, nanjo se obračajo tudi najlepše med najlepšimi. Na izborih za Miss sveta so bile njene kreacije kar nekajkrat med najlepšimi.   

 

Urša Drofenik je najprepoznavnejša po korzetnem zavezovanju oblek, kjer svilnati trakovi zaobjamejo žensko telo in poudarijo obline na pravem mestu. Tako je Urša modele, ki so predstavljale večerne obleke, izbrala na prav posebnem castingu. Prav slednje daje Urši posebno težo unikatnosti – drznost predstaviti kreacije na čudovitih ženskah, ki niso manekenke, kar so pohvalili večji slovenski mediji. Njene obleke torej pristajajo vsakomur, ne glede na postavo. Vsaka obleka je ustvarjena z unikatnim pridihom, ki zaživi z različnimi ženskimi postavami in dovoli, da spregovori ženskost.

 

Čar ženske lepote in vrhunske kreacije večernih ter koktajl oblek slovenske modne kreatorke je dopolnil glamurozni nakit CITY FASHION JEWELLERY s poldragimi kamni ter kamni Swarowski iz Beograda. Dogodek je popestrila odlična pevka Simona Kokot.

Vabljeni k ogledu galerije fotografij (klik!), ki smo jih posneli na dogodku, v spodnjem video posnetku pa lahko prisluhnete kratkemu pogovoru z Uršo Drofenik. 

 
v/t/f: eH 
Vir: GH Sava, ga. Valerija