Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gledališki abonma Zavoda za kulturo Rogaška Slatina – po polovični ceni!


Zavod za kulturo Rogaška Slatina tudi letos pripravil pester gledališki abonma, ki se v sredo, 14. 11. 2012 ob 19:30 uri začenja s predstavo v SLG Celje Shocking shopping.

Podroben abonmajski program ZK Rogaška si lahko ogledate spodaj, zamudnike pri prijavi na abonma pa razveseljujemo z novico, da si boste predstave v slatinskem gledališču lahko ogledali po polovični ceni!

Zavod za kulturo Rogaška Slatina in Celje.info se namreč odrekamo delu svojega prihodka za to, da desetim ljubiteljem gledališča omogočimo ogled abonmajskih gledaliških predstav za samo 32 €, kar je več kot pol manj od redne cene, ki znaša   65 €.

Vse, kar morate storiti za abonma po polovični ceni je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite, koliko abonmajskih vstopnic želite naročiti.

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup pol cenejših abonmajev (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejši abonmaji se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 10!

In kaj si boste za polovično ceno ogledali? Objavljamo abonmajski program Zavoda za kulturo Rogaška Slatina:

Obiščite torej polovička.si in si za ceno dveh predstav zagotovite ogled celotnega abonmajskega programa Zavoda za kulturo Rogaška Slatina (klik na polovička.si!)