Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ansambel Donačka vabi na koncert ‘Pridi zapleši!’


Ansambel Donačka bo letošnji veseli december pričel z izvedbo  spektakularnega koncerta, na katerem bodo predstavili tudi svojo drugo zgoščenko. Naslovna skladba Pridi zapleši je delo  pevke in violinistke Donačke, Barbare Žerjav.

Po sezoni množičnih poletnih igranj so se štirje fantje in dekle odločili pripraviti veliki decembrski koncert.

V Športni dvorani v Rogatcu se bodo 1. decembra Donački pridružili tudi gostje, ki bodo sodelovali pri izvajanju njihovih skladb. Med drugimi boste lahko slišali duet Donačke in člana skupine Mi2, Jerneja Dirnbeka, ki je tudi avtor zadnje uspešnice ‘Naj zvezde žarijo zate’, Fante s Praprotna, Otroški in mladinski pevski zbor OŠ Rogatec (ki ju vodi njihova pevka Barbara Žerjav), Godalni kvartet, Evo Vrtačnik na oboi ter Katjo Lipičnik na klavirju.

Koncert tako ne bo zasnovan le z narodnozabavno glasbo, ampak bosta pevca znane rock skupine Mi2 popestrila glasbeno dogajanje s svojimi prepoznavnimi komadi, ob katerih pa ju bodo spremljali člani ansambla Donačka. Na koncertu bodo spektakularen učinek dodali svetlobni efekti, tako da bodo uživala tako vaša ušesa kot tudi oči.

Koncert bo v soboto, 1. 12. 2012, ob 18. uri v športni dvorani Rogatec.

Kozjansko.info svojim obiskovalcem tudi tokrat omogoča ekskluzivni najugodnejši nakup vstopnic za koncert – 20 ljubiteljev ansambla Donačka si bo namreč za vstopnice v akcijski ponudbi na polovička.si odštelo le polovico cene.

Cena vstopnice na dan koncerta znaša 12€, na Kozjansko.info pa boste zanjo odšteli le 6€.

DODANO: akcija pol cenejših vstopnic na Kozjansko.info je zaključena, ceneje pa jih dobite tudi v predprodaji.

Tisti, ki niste imeli sreče v ugodni ponudbi na Kozjansko.info, pa lahko vstopnice v predprodaji po 10 € zagotovite v Soffyy caffe v Rogatcu in Rogaški Slatini, Coffe shop v Rogaški Slatini, Mercator v Žetalah, bar Miha v Makolah, cvetličarna Gekott v Šmarju pri Jelšah, gostilna Šempeter v Bistrici ob Sotli, TIC Podčetrtek in eno uro pred koncertom v športni dvorani Rogatec po 12 €.