Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poletje z Ano v Rogaški Slatini: večer rock glasbe (foto, video)


V Rogaški Slatini se v tem tednu odvija poletna prireditev Poletje z Ano v Rogaški Slatini. V torek, 9. julija 2012, je na Evropski ploščadi potekal večer rock glasbe, kjer so nastopili Barni band, Tomi Lorber in orkester, Drugo leto in Pegazova krila in grliški slavček.

Kot prvi je nastopil kantavtor Tomi Lorber in orkester (Goran Koražija, Vojko Hlupič, Blaž Tepeš). Nato je oder povsem zavzela skupina Pegazova krila in grliški slavček. Mnogi so se verjetno spraševali, kdo so ti mogočni fantje, oblečeni v narodno nošo, zakaj eden izmed njih nosi žensko narodno nošo itd. A poželi so pravi aplavz in svoj zunanji videz tudi upravičili z uvodnim vokalno-glasbenim pozdravom. Temu je sledil preobrat in oder je za fante postal še premajhen. Skupina Drugo leto (Milan Plavčak, Marko Zabukovšek, Bojan Mesarič in Andy Berlet) je bila naslednja in oboževalce in obiskovalce na terasi Centrala ni zmotil tudi nenaden dvig vetra in črno nebo. Če smo za trenutek pomislili, da se bo ulilo, so fantje iz skupine Barni band silovito začeli svoj nastop s komadom Strašno dober dan.

 Na sliki po vrstnem redu Tomi Lorber in orkester, Pegazova krila in grliški slavček, Drugo leto in Barni band. 

Na terasi Centrala in na Evropski ploščadi se je zbralo kar nekaj privržencev lokalnih rock skupin.

 

Za vas smo pripravili tudi fotogalerijo (klik!) in videoposnetek ponedeljkovega rock večera na Evropski ploščadi v Rogaški Slatini. 

 

 

f/t/v: J. C.