Koncert šentjurskega Big Banda z gosti (foto, video)

1. 7. 2012 16:40

Koncert Big Banda z gosti se je zgodil pod okriljem Poletja v Šentjurju in sicer v telovadnici Osnovne šole Franja Malgaja, ki je imela še kakšno stopinjo več kot vroče ozračje zunaj. Telovadnica je bila prijetno polna, a vseeno naslednji koncert priporočamo na prostem. 

Big Band Šentjur deluje že od leta 2007, umetniški vodja zasedbe pa je Boštjan Jager. Vsako leto pripravijo koncert v sklopu poletnih večerov v Šentjurju, vsakih se predstavijo z drugimi gosti. Letos so gostili vokalno skupino iZbor, katere umetniški vodja je Mateja Rajh Jager in so ena najbolj poznanih vokalnih skupin na Šentjurskem. V njihovi izvedbi smo lahko slišali znane melodije in navdušeno smo opazovali kako se glasovi več-članske skupine zlijejo v eno. 

Naslednji gost, izjemno nadarjen in bolj poznan v svetu kot doma, sicer Celjan pa je bil Uroš Perič. Kaj hitro je sedel na klavirski stolček se je že pohvalil z zavidanja vrednimi priznanji, najbolj ponosen pa je na 2.mesto v kategoriji pisanja pesmi bluessa v Ameriki in sicer med 15500 konkurenti. Svetu je poznan kot izjemen interpretator, ljudje pa ga poznajo kot odličnega imitatorja Ray Charlesa. Nastopal je že na treh kontinentih in sicer Evropi, Ameriki in Afriki. Rekel je, da igrati v Šentjurju, je enako kot igrati v Celju….vse je domača publika. Šentjurčane je navdušil s svojimi pesmimi in priredbami. Video insert koncerta pove več kot besede, zato vabljeni k ogledu. 

 

Vabljeni k ogledu video insertov koncerta ter fotogalerije.

 

 

 

 

 


TFV: Nina V.

 

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
149 queries in 0,681 seconds.