Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ansambel Unikat na gasilski veselici PGD Rogaška Slatina (foto, video)


V soboto, 21. julija 2012, je bilo v Rogaški Slatini spet veselo. Gasilci PGD Rogaška Slatina so priredili veselico, ki so jo popestrili s srečelovom. Obiskovalce je zabaval ansambel Unikat.

Kljub kislemu vremenu se je pri gasilskem domu PGD Rogaška Slatina zbrala precejšnja množica zabave željnih ljudi. Gasilci so poskrbeli za hrano in pijačo, med natakaricami pa je bilo možno opaziti tudi direktorico Zavoda za kulturo Rogaška Slatina mag. Klaudijo Redenšek, ki je s tem potrdila, da je gasilstvo res prostovoljna dejavnost. Ljubitelji presenečenj so lahko izbirali med 450 srečkami, ki so prinesle enako število dobitkov.

Na letošnji veselici je za glasbo poskrbel ansambel Unikat, ki ga sestavljajo harmonikar Davor Pušnik, pevca Andreja Črešnar in Matic Supovec, kitarist  Andrej Sluga in basist ter baritonist Uroš Tašner. Ansambel prihaja iz Gorice pri Slivnici in deluje že od leta 2000. Od svoje ustanovitve se ansambel Unikat aktivno udeležuje lokalnih glasbenih festivalov, do zdaj pa je izdal že tri glasbene projekte. 

Pripravili smo fotogalerijo (KLIK!), v kateri si lahko ogledate še več fotografij z gasilske veselice. 

V spodnjem videoposnetku pa lahko poslušate glasbeni utrinek z veselice. 

 
 
t/f/v: M. P.