Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Motokrosisti skoraj na polsezoni


 

Motokrosisti so že skoraj odvozili spomladanski ciklus dirk v državnem in pokalnem prvenstvu. 

V okviru državnega prvenstva sta bili izpeljani dirki v Brežicah in Semiču, kjer so motorji brneli na praznik dela. V razredu 125 MX Aljoša Molnar v skupnem seštevku zaseda 2. mesto, enako kot Alojz Vogrinc pri veteranih. Oba sta na drugi stopnički stala na obeh dirkah.

Še lepši je pogled na lestvice v pokalnem tekmovanju, kjer so vozniki odpeljali pet dirk. V razredu Open R2 je prepričljivo prvi Uroš Horjak, ki je dobil zadnje štiri dirke! V razredu Open R1 Erik Slavec trdno drži 2. mesto in z 200 točkami za vodilnim zaostaja le štiri točke. Med veterani Alojz Vogrinc zaseda 2. mesto, predvsem na rovaš odstopa v Škednju in nenastopa v Beli krajini. Zadnja preizkušnja pred poletnim premorom bo 16. junija na tekmovališču pri Slovenj Gradcu

Tajfunšportovci so konec prejšnjega meseca v Lembergu gostili prvo dirko v slovenskem cross country pokalu. Nanjo so pritegnili 157 tekmovalcev v 13 kategorijah, med njim pa je nastopilo nekaj znanih imen, kot je npr. Sašo Kragelj ali najboljša avstrijska enduro voznika. Najboljši od gostiteljskega društva je bil Aleksander Osek s 4. mestom v razredu Profi E2.

 

Za tekmovalcem v minimotu, Andražem Hriberškom iz Stopč, sta uvodni dirki. Na Vranskem prve vožnje ni dokončal, tako da mu potem v štiričlanski konkurenci ni pomagal niti drugi čas druge vožnje. V Krškem je na koncu stopil na drugo stopničko.

 

bR 

 

*Na sliki prizor z aprilske cross country dirke v Lembergu