Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podarjamo pol cenejše vstopnice za Džjezz festival Celje 2012


Ljubitelji jazza boste v začetku letošnjega poletja v Celju ponovno prišli na svoj račun. Jazz društvo  Celje in Hiša kulture namreč med 7. in 9. junijem 2012 že tretje leto zapored organizirata mednarodni festival jazza, imenovan Džjezz.

Tako, kot je že praksa, bodo tudi na Džjezzu 2012 nastopili vrhunski jazz glasbeniki iz Slovenije in tujine: Duško Goykovich kvintet, Holly Jazzus, Milan Stanisavljević in Jadranka Juras, Simone Zanchini group, Will Vinson group in Vito Marence.

Osrednji koncerti bodo v večernih urah na dvorišču Local-a oz. v primeru dežja v spodnji prostorih na isti lokaciji, kjer se bodo po koncertih organizirali tudi jam sessioni.

Več o festivalu Džjezz si preberite na spletni strani www.dzjezz.org .

Letos prvič pa se promociji tega vrhunskega glasbenega dogodka pridružuje tudi Celje.info.  Celjski spletni časopis ob tem, da koncertne dogodke predstavlja v rubriki Kam v Celju in da bo z dogajanja poročal v obširnih foto-video reportažah, šestim ljubiteljem jazza omogoča tridnevni ogled festivala po polovični ceni.

Na naši spletni strani Polovička.si tako po polovični ceni podarjamo 6 tridnevnih vstopnic za festival Džjezz 2012. Cena tridnevne vstopnice v redni prodaji je 40€, na Polovička.si pa jo lahko dobite po 20€.

Minimalno število kupljenih vstopnic po polovični ceni je 2, kar pomeni, da bodo do njih upravičeni prvi trije obiskovalci, ki bodo na Polovička.si izpolnili poseben obrazec (klik!). Naročite pa lahko tudi več vstopnic.

Obiščite torej Polovička.si (klik!), izpolnite obrazec in prejeli boste nadaljnja navodila, kako do vstopnic po polovični ceni.

Cena vstopnice za posamezni večer sicer v predprodaji znašajo 15 EUR (mladi 5 EUR). kupite pa jih lahko na vseh Eventimovih prodajnih mestih, v Kopirnici Tomi (Gubčeva 8, Celje) in v klubu LOCAL (Trg celjskih knezov 10, Celje).

Po pol cenejše vstopnice na Polovička.si!