Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Modna revija Urše Drofenik v Rogaški Slatini (video)


V petek zvečer se je v Rogaški Slatini v GH Sava v kavarni Cappuccino s svojimi kreacijami predstavila priznana slovenska modna oblikovalka Urša Drofenik.

Manekenke so nosile obleke za pomlad/poletje in gledalce povsem navdušile. Čez vikend bodo v kongresni hali GH Sava od 8. do 20. ure razstavljene Uršine obleke, pri čemer vam bo ob morebitnem nakupu in pomerjanju oblek svetovala oblikovalka.

Urša Drofenik si je v zadnjih desetih letih pridobila kar nekaj nagrad in priznanj na mednarodnih tekmovanjih in sodelovala na mnogih modnih revijah. Njene reference so za slovenski prostor izjemne.

Šmarčanka je sodelovala na mnogih modnih revijah (Modna Jana, lastna revija v St. Moritzu, Canon v Solunu, Amnesty International v Neaplju), prav tako na številnih izborih obleke za Miss Slovenije, Miss Avstrije, Miss Universe ter med najlepšimi na izborih za Miss sveta. V njih so blestele številne dame, udeleženke znamenitega dunajskega opernega plesa, ena izmed kreacij se je sprehodila tudi po rdeči preprogi slavnih ameriških filmskih nagrad Oscar. Leta 2005 je odprla modni salon v Rogaški Slatini, kjer ima zaposlene tudi šivilje.

Modno revijo je glasbeno popestrila Maja Keuc.

Ta vikend (5. in 6. maj) je v hotelu razstavljenih nekaj Uršinih oblek. Korzet obleka naredi vsako žensko postavo še bolj popolno.

Urša Drofenik se je tudi tokrat izkazala s prečudovitimi kreacijami. 

Vabimo vas, da si v  spodnjem videoprispevku ogledate nekaj modnih utrinkov.

 
t/v: J. Colnerič