Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V NK Rogaška bodo stavili na mlajše selekcije


NK Rogaška se je prejšnji teden, na pobudo Športne zveze Rogaška, sestal na izredni skupščini, kjer se je tudi predstavil novi predsednik kluba, Robert Potočnik.

O težavah, ki jih je imel klub, smo že poročali, tokrat pa novi predsednik kluba o novi poti in nalogah kluba pravi takole: »Za predsedstvo kluba sem se odločil predvsem zaradi otrok in to mi predstavlja tudi en izziv več. Trenutne sodelavce sem iskal med starši otrok, ki tukaj trenirajo. Cilji kluba so predvsem načrtno delo z mlajšimi selekcijami, ampak tudi člane ne bomo zanemarjali, bomo pa sigurno dali poudarek na mlajše selekcije. Želimo si, da bi v klubu bili ustvarjeni normalni pogoji za delo, da bi imeli zelene številke, saj le-te omogočajo normalno delovanje kluba. Trenutno imamo 7 trenerjev, glavni trener mlajše selekcije je Beno Vrbič, ki izvaja tudi nadzor nad delom z mlajšimi selekcijami. Potencial NK Rogaška je zagotovo v mlajših selekcijah, velik problem pa je v tem, ker se do sedaj ni delalo prav v klubu, so mlajše starši premestili v druge klube v bližnji okolici. Zaradi nepredvidljivih razmer v klubu sta tik pred iztekom roka člansko moštvo zapustila Goran Čuček in Luka Kantolič. Sponzorstvo zaenkrat še ni pokrito, dva največja sponzorja, ki sta bila do sedaj aktivna v klubu, sta odpovedala sodelovanje s klubom, in sicer GIC Gradnje in Steklarna Rogaška. Za vzdrževanje in ohranjanje objekta je občina namenila določena sredstva, kakšna pa bodo, pa bomo videli v začetku aprila, ko bo razpis objavljen. Zagotovo se bomo trudili in poskušali nogomet ohraniti pri življenju, bo pa čas svoje pokazal.« 

Robert Potočnik, predsednik NK Rogaška.

Trening članskega moštva.

Nogomet je ekipni šport in NK Rogaška želimo, da bi njihova na novo postavljena vodstvena ekipa kluba še bolj utrdila temelje slatinskega nogometa in uspešno nadaljevala začrtano pot.

t/f: Jasna Colnerič