Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Aktualne aktivnosti Športnega društva Šmarje pri Jelšah


 
V okviru ŠD Šmarje pri Jelšah deluje deset sekcij, ki so vse dokaj aktivne. Vsekakor je v društvu najbolj pomembno delovanje sekcij in aktvno udestvovanje ljubiteljev športne rekreacije. Tudi množičnih akcij ne zapostavljajo, pogumno se ukvarjajo s 1. Šmarskim tekom, ki bo na vrsti že v soboto, 21. aprila s štartom na bazenu v Šmarju. Tu je tudi Šmarski kolesarski maraton, Družinski kolesarski maraton in druge akcije. Vsekakor velja pohvaliti tekaško sekcijo, saj se že nekaj časa pripravljajo za Šmarski tek. K sodelovanju vabijo vse ljubitelje teka, da se jim pridružijo! Srečujejo se 2-krat tedensko, in sicer ob ponedeljkih in četrtkih od 17.00 ure naprej na atletski stezi za osnovno šolo.

Tudi balinarji so že začeli s pripravo na tekmovanje v Savinjsko-Šaleški balinarski ligi in prav tako vabijo k sodelovanju vse, ki se želijo preizkusiti v tej zanimivi športni panogi. Treningi so ob ponedeljkih, sredah in petkih od 16.00 ure naprej, kasneje pa se bo ura spremenila. Pridite in osvojite navidezno lahko panogo! Začela se bo tudi organizirana šola balinanja tako za otroke kot tudi za odrasle!

Kolesarji se pripravljajo za svoja maratona, še prej pa bodo kolesarili ob morju, in sicer na kolesarskem taboru, ki bo konec meseca v Dekanih konec meseca!