Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mnenja županov: dogodki, ki so zaznamovali Obsotelje in Kozjansko, Slovenijo in svet v letu 2011 in pričakovanja za 2012 (1. del)


dogodki 2011V lanskem letu ni manjkalo dogodkov, ki so na tak ali drugačen način zaznamovali lokalno okolje, Slovenijo in svet. Leto 2011 je prineslo ljudske revolucije v arabskih državah in strmoglavljenje diktatorjev in samodržcev. Slovenija je praznovala 20 let samostojnosti in ob koncu leta doživela prve predčasne parlamentarne volitve. Tudi v Obsotelju in na Kozjanskem se je zgodil mnogo stvari, po katerih si bomo zapomnili minulo leto.

Kaj je po njihovem mnenju najbolj zaznamovalo svet, državo in lokalno okolje, smo vprašali župane osmih občin Obsotelja in Kozjanskega. Prosili smo jih tudi za napoved leta 2012. V prvem delu si oglejte, kaj so si v letu 2011 najbolj zapomnili in kaj pričakujejo od leta 2012 župani Občin Šmarje pri Jelšah Jože Čakš, Rogaške Slatine mag. Branko Kidrič, Rogatca Martin Mikolič in Podčetrtka Peter Misja. Na Kozjansko.info si boste lahko kmalu ogledali še drugi del z menji preostalih štirih županov.

Jože Čakš

mag. Branko Kidrič

Martin Mikolič

Peter Misja

 
Pripravila: eH in mK