Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarka: Podčetrtčani blizu uspeha v Šenčurju; Šentjurju zmaga pri Slovanu (foto); Rogaška še lovi ligo za prvaka


 
Košarkarji Term Olimia so že danes odigrali drugoligaško srečanje pri ekipi Šenčur Gorenjska gradbena družba, kjer so tretjeuvrščeno ekipo dodobra namučili. Še tri minute do konca so zaostajali z dvoštevilčno razliko, potem  pa so se povsem približali.
 
Zaradi petih osebnih napak srečanja niso zaključili trije igralci gostov pri katerih so največ točk dosegli Andrej Maček (16), Robert Abramovič (15) in Rok Gobec 13. Podčetrtčani se s 6 zmagami in 7 porazi nahajajo na sredini lestvice.
 
 
 
Petek, 13., je bil uspešen za šentjurske košarkarje, ki so v gosteh prepričljivo opravili z ekipo Slovana, kar jim je na ljubljanskem parketu uspelo sploh prvič doslej.
 
 
 
 
 
 
  
V soboto je Rogaška Crystal pod taktirko Tihomirja Tabaka in odhodu Ambroža in Blesića dosegla drugo zaporedno zmago. Strelsko je izstopal Boban Tomić, ki je ob 25 točkah nabral 30 indeksnih točk.
 
 
 
Prihodnjo tekmo bodo Slatinčani igrali že v torek, ko bodo gostovali pri Zlatorogu. Tekma se bo pričela ob 19. uri.
 
 
 
bR
 
 
 
Dodano naknadno:
 
Na ženskem All Starsu sta na članski tekmi nastopili tudi igralki ŽKK Rogaška. Urša Svetič je pri Rdečih igrala 19 minut in dosegla 7 točk, Anja Lesjak pa je pri Črnih v četrt ure prispevala 8 točk. V tekmi deklet do 16 let je nastopila članica Šmarja Larisa Ocvirk, v tekmi do 14 let pa je nastopila Zala Belak (Šentjur).  
 
 
 
Boban Tomić je s 30 indeksnimi točkami postal najkoristnejši oz. MVP igralec 12. kola Lige Telemach. Doslej je enak dosežek uspelo klubskima soigralcema pri Rogaški Crystal Milošu Milkoviću in že odšlemu Alenu Blesiću.