Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vilkograd – zelene tehnologije sedanjosti v službi rožnate prihodnosti


Vilkograd d.o.o. je moderno, napredno in inovativno podjetje iz Zlateč pri Šentjurju. Njegovi začetki segajo v leto 1996, ko so začeli s storitvami na področju gradbeništva, predvsem nizkih gradenj. Že takrat  so razmišljali o inovativnem razvoju na tehnološkem in kadrovskem področju, vse z namenom slediti potrebam kupcev in biti inovativen na vsakem koraku.

Ob številnih dejavnostih podjetja, o katerih se lahko podrobneje seznanite na njihovi novi spletni strani www.vilkograd.com, so še poseben tehnološki preskok naredili na področju vgrajevanja cevi, ki ga opravljajo brez izkopov. To jim uspeva z Izvedbo horizontalnih, podzemnih vrtanj, v vseh geoloških
pogojih, za izgradnjo vodovodov, plinovodov, elektrokabelske kanalizacije in telekomunikacij z montažo ene ali več cevi hkrati, dolžine tudi več kot kilometer.

Slednje pomeni, da za izgradnjo komunalne, komunikacijske in energetske infrastrukture ni odvečnih izpokov, posegov na zasebna zemljišča, vmešavanja v delo in življenje ljudi, obenem pa je tehnologija naravi prijazna, izvedba pa krajša in tudi do 50% cenejša. Podrobnosti si preberite v njihovem najnovejšem prospektu (klik).

Na novi spletni strani podjetja Vilkograd lahko spremljate aktualne novice in obvestila, preverite prosta delovna mesta v njihovem podjetju in dobite ostale koristne informacije. Spremljate pa jih lahko tudi na drugih družabnih omrežjih: FacebookuTwitterju in LinkedInu

Spletno stran je izdelalo podjetje Drugi svet, spletne tehnologije d.o.o., ki je med drugim tudi avtor in lastnik spletnih portalov Kozjansko.info, Celje.info in Drugisvet.com .

 *Promocijska objava