Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 18. 10. 2011


TATVINA MOTORNEGA VOZILA

Do tatvine novega motornega vozila je prišlo 10. 10. 2011, in sicer v kraju Mestinje. Neznanci so iz tovornega vozila, namenjenega za prevoz vozil, razložili in odpeljali osebni avtomobil. Škode je za okoli 20000 EUR.

PROMETNI NESREČI II. KATEGORIJE

Do prometne nesreče je prišlo 14. 10. 2011, v večernih urah. V prometni nesreči sta bila udeležena voznik tovornega vozila in voznica osebnega vozila. Do nesreče je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje voznice osebnega vozila, kateri je bil izdan plačilni nalog, iskala pa je tudi zdrav. pomoč v ZD Šmarje od koder je bila napotena na dodatne preiskave v Splošno bolnišnico Celje.

Do prometne nesreče je prišlo tudi 15. 10. 2011, v Hajnskem. Udeležena sta bila voznik traktorja in voznik osebnega avtomobila. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilnega premika voznika traktorja, ki je izsilil prednost vozniku osebnega vozila, ki ga je pravilno prehiteval. Sopotnica v osebnem avtomobilu je bila z reševalnim vozilom odpeljana v Splošno bolnišnico Celje, vozniku traktorja pa je bil izdan plačilni nalog.

PRIDRŽAN VOZNIK     

V preteklem tednu so imeli policisti PP Šmarje pri Jelšah v postopku enega voznika, ki je v cestnem prometu vozil pod vplivom alkohola in imel v organizmu stopnjo alkohola, za katero Zakon o pravilih cestnega prometa določa obvezno pridržanje od 6 do 12 ur. Kršitelj je bil do streznitve pridržan v prostorih za pridržanje na PP Šmarje pri Jelšah, zoper njega pa je bil podan obdolžilni predlog na sodišče, kjer se bo zagovarjal za storjeni prekršek.

 

Iztok PINTER

KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE

višji policijski inšpektor II