Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 11. 10. 2011


Odkrili laboratorij za gojenje indijske konoplje

10.10.2011 so policisti PP Rogaška Slatina na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo stanovanjske hiše v okolici Rogatca. Pri hišni preiskavi so policisti našli več rastlin indijske konoplje, nekaj posušenih delcev te rastline in več naprav, namenjenih za pridelavo indijske konoplje v zaprtem prostoru. Rastline in posušeni delci indijske konoplje so bili zaseženi, prav tako so policisti zasegli tudi vse predmete, ki so bili namenjeni gojenju. Zoper osebo, ki je indijsko konopljo gojila, bodo policisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Zasegli vozili

8.10.2011 so policisti PP Rogaška Slatina ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da voznik v cestnem prometu vozi vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Poleg tega je voznik kazal znake alkoholiziranosti in so mu policisti odredili preizkus alkoholiziranosti. Pri tem je alkotest pokazal 0,76 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so policisti kršitelju zasegli osebni avtomobil, prav tako pa bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na sodišče.

9.10.2011 so policisti PP Rogaška Slatina kontrolirali voznika osebnega avtomobila, za katerega se je v postopku izkazalo, da v cestnem prometu vozi vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so policisti kršitelju zasegli osebni avtomobil, prav tako bodo zoper voznika podali obdolžilni predlog na sodišče.

 

 

 

                                                          Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                           policijski inšpektor I