Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 6. 9. 2011


POŽAR NA DELOVNEM STROJU

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so bili 31.08.2011 obveščeni, da je prišlo do požara na delovnem stroju. Delavci VOC-a so asfaltirali cesto, pri čemer je med premikom zaradi napake na motorju zagorel delovni stroj. Požar so pogasili gasilci PGD Pristava pri Mestinju. Materialna škoda znaša cca. 50.000 EUR.

PRIDRŽANI VOZNIKI

V preteklem tednu so imeli policisti PP Šmarje pri Jelšah v postopku enega voznika, ki je v cestnem prometu vozil pod vplivom alkohola in imel v organizmu stopnjo alkohola, za katero Zakon o pravilih cestnega prometa določa obvezno pridržanje od 6 do 12 ur. Kršitelj je bil do streznitve pridržan v prostorih za pridržanje na PP Šmarje pri Jelšah, zoper njega pa je bil podan obdolžilni predlog na sodišče, kjer se bo zagovarjal za svoja dejanja.

PROMETNA NESREČA

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so bili 04.09.2011 obveščeni o prometni nesreči v kraju Podsreda. Udeležena sta bila voznik tovornega vozila in voznik osebnega avtomobila. Do prometne nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti slednjega, kateremu je bila na kraju nudena zdravniška pomoč, nakar je bil z reševalnim vozilom odpeljan v SB Celje. Zoper povzročitelja sledi obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

 

   Iztok PINTER

   KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE

                   Višji policijski inšpektor II